איך דג קפוא יכול להיות עסיסי כמו טרי? התשובה טמונה בתזמון המושלם ובטכנולוגיה המתקדמת. כשדג נשלף מהמים, השרירים שלו מתכווצים. המומחים יודעים – צריך להמתין בדיוק שלושה ימים. זה הזמן המושלם שבו השרירים נרגעים והופכים לרכים ועסיסיים. זה גם הזמן האידיאלי להוצאת העצמות, כשהבשר בדיוק במרקם הנכון.
ואז מגיע הרגע המכריע – הקפאה מיידית בטכנולוגיה מתקדמת. לא סתם הקפאה: המכונות המתקדמות שלנו מקפיאות את הדג במהירות ובטמפרטורה אופטימלית, מה שמונע יצירת גבישי קרח גדולים שעלולים לפגוע במרקם. התוצאה? דג שנשאר עסיסי וטעים בדיוק כמו ברגע שיצא מהמים. זה לא קסם – זו טכנולוגיה מתקדמת בשירות האיכות.