הכבישה המהירה של הדג נותנת לו אפשרות לשמור על הטעם המקורי שלו ובנוסף מקבל גם את טעמי הכבישה.
הכבישה עצמה לא לוקחת הרבה זמן אבל עדיף להשאיר לילה במקרר לספיגת טעמים.
מצרכים ל 10מנות
500 גרם פילה סלמון טרי ונקי
1 כף סוכר חום
0.5 כוס שמן זית
1 כף מלח דק
1 כף סוכר לבן
0.5 לימון טרי פרוס
1 כף מלח גס
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 בצל לבן פרוס לטבעות
אופן הכנה
לתוך קערה נחתוך את הדג לקוביות קטנות.
נוסיף לבפנים את הבצל הלבן הפרוס ונערבב ביחד.
ניקח את כל התבלינים היבשים ונערבב אותם היטב בקערה יבשה.
נערבב את התבלינים טוב טוב עם הדג והבצל.
נסדר הכל בקופסא, ונסדר מעל את הלימון הפרוס ונזלף מעל את השמן זית.
להניח ללילה במקרר לספיגת טעמים.