הזמנו את השף המוכר חיים בורנשטיין יחד עם המשפיענים המובילים שלומי כהן, דודי קפלר, גיטי וינר
לסיור מרתק במפעל שפת הים ולמסע קולינרי בלתי נשכח בבית השף.
בעוד שרוב הדגים הקפואים בשוק הם באיכות נמוכה יחסית, גדלים בסביבה חמה ומוזנים באופן לקוי,
דגי 'שפת הים' מגיעים ממקורות איכותיים במיוחד.
"כשף שעובד עם חומרי גלם רבים, ההפתעה שלי הייתה כנה – הסלמון הקפוא של שפת הים הוא ברמה שלא נופלת מסלמון טרי איכותי, ובמקרים מסוימים אף עולה עליו בעקביות הטעם והמרקם."