לא תאמינו שזה היה קפוא!

סיור במפעלי 'שפת הים' עם השף חיים בורנשטיין ומשפיענים מובילים

כשהשף חיים בורנשטיין ומשפיענים מובילים
פגשו את דגי הפרימיום של שפת הים!

הזמנו את השף המוכר חיים בורנשטיין יחד עם המשפיענים המובילים שלומי כהן, דודי קפלר, גיטי וינר 
לסיור מרתק במפעל שפת הים ולמסע קולינרי בלתי נשכח בבית השף.

מה מבדיל את דגי שפת הים
מיתר הדגים בשוק?

בעוד שרוב הדגים הקפואים בשוק הם באיכות נמוכה יחסית, גדלים בסביבה חמה ומוזנים באופן לקוי,
דגי 'שפת הים' מגיעים ממקורות איכותיים במיוחד.

ההבדל המשמעותי:

שימוש בתהליך הקפאה חדשני
השומר על המרקם והטעם

מיון ידני ולא אוטומטי
המבטיח בחירת דגים מושלמים

יציבות במחיר
לאורך כל השנה

השף חיים בורנשטיין ממליץ

"כשף שעובד עם חומרי גלם רבים, ההפתעה שלי הייתה כנה – הסלמון הקפוא של שפת הים הוא ברמה שלא נופלת מסלמון טרי איכותי, ובמקרים מסוימים אף עולה עליו בעקביות הטעם והמרקם."

המשפיענים חוו וטעמו

שלומי כהן:

"תמיד הייתי סקפטי לגבי דגים קפואים, אבל כשראיתי את תהליך הייצור ואיכות הבקרה, הבנתי שיש הבדל עצום בין מותג איכותי כמו 'שפת הים' לבין המוצרים הרגילים בשוק"

דודי קפלר:

"מי היה מאמין שדג קפוא יכול להיות כל כך עסיסי וטעים? הסושי שהכין השף חיים עם הסלמון של 'שפת הים' פשוט הדהים אותי"

גיטי וינר:

"כאמא שמבשלת המון דגים למשפחה, התרשמתי מאוד מהניקיון והאיכות של הדגים. העסיסיות והטעם באמת הפתיעו אותי לטובה"

מתכונים מהשף חיים בורשטיין

רוצים לגלות עוד על שפת הים?

עקבו אחרינו
בקרוב - סרטונים מלאים מהסיור וחוויות הבישול!